Velkommen til et endnu vildere år end sidst.. Or maybe not...

Lidt bryllupssnak skal der vel til!

Så blev det endelig tid til lidt mere ferie efter en intensiv fredag med hele to eksaminer! Altså på samme dag.. Det kan i hvert fald IKKE anbefales!

Med lidt rigeligt stress og panik, nåede jeg igennem formiddagens første der omhandlede relevante love og paragraffer for kommende læger samt en hulens masse om retsmedicin, der heldigvis gik ganske fint. Nr. 2 (nyreblokken) kan jeg desværre ikke sige det samme om 🙁 Vi var vist alle enige om at den simpelthen var uretfærdig svær og 2 timer var ALT for lidt til 25 opgaver! Selvom det var kortsvaropgaver, var der nu rigeligt at skulle skrible ned og jeg tror uden tvivl at vi var mange der sad og panikkede helt indtil sidste minut!

Men nu går der 3-4 uger inden der er svar og så må jeg krydse fingre for at den er gået igennem! Til foråret har jeg lidt rigeligt med eksaminer, så jeg kan sagtens undvære en reeksamen 😉

Nu hvor det meste af lørdagen er gået med ønskescenariet (se: jeg har sumpet på sofaen til fjerde sæson af New Girl!!), så er de næste par dage fyldt med en masse aktiviteter, aftaler osv.

Som nævnt i et tidligere indlæg, holder min kæreste og jeg bryllup her til sommer og med det følger en masse “To-Do”s.

Blandt andet skal jeg forbi Panayotis i Vejle imorgen med mine to søstre, to svigerinder og mor for at prøve brudekjoler og forhåbentlig finde THE dress.. Lige så spændende og vidunderligt det er at forestille sig, at jeg skal giftes til juni, lige så stresset og kort for hovedet er jeg desværre også blevet med de mange opgaver, sådan en fest kræver! At få en kirkelig vielse iført kjolen og sløret (from my dreams) og efterfølgende holde middag og fest for familie og venner på et studievenligt budget er noget af en udfordring og meget af planlægningen består derfor også af, at regne og planlægge budget, blive inspireret af DIY’s på nettet og sørge for at lave lister hen ad vejen, så der er styr på alle punkter og arbejdsopgaver. Jeg nyder at organisere, planlægge og løse opgaverne – men udfordringen har især været stor de sidste par uger pga eksamenslæsning! Heldigvis skal jeg i klinik i 10 uger og med første dag den 6. februar, så ser det ganske lovende ud for mine “to-do”-lister.

For knap en måned siden var jeg ude at prøve brudekjoler her i Odense og selvom de nogle var rigtig fine og sad pænt, så er jeg “desværre” gået hen og blevet forelsket i stilen hos Enzoani. Kort sagt meget enkelt, elegant og tidsløst! Selvom jeg ikke er bange for at skille mig ud, så skal brudekjolen være så enkelt og smuk, at man stadigvæk at billederne fra dagen også er flotte om 30 år! Og med en forhåbning om at have et 3 meter langt slør på (jep, jeg sagde 3 meter), så skulle kjolen gerne være lidt afdæmpet også 😉

blog 2

En ud af mange kjole

blog 3

Kjolen uden slør

Udover at finde kjolen her i januar-måned, er en del af planlægningen bl.a. også at vi skal have lavet vores invitationer selv og sendt dem afsted til gæsterne inden måneden er omme! Og som nævnt før, så er det sparetider (i hvert fald når man er studerende) og med lidt inspiration fra nettet og lidt egne idéer, er vi nået frem til følgende:

blog4

Ideen er at “lågerne” skal skæres i en halvcirkel, så de ligner kraven på en blazer!

I stedet for hvidt papir som butterfly, har jeg tænkt lidt ud af boksen og gik igang med at finde gamle noder, da de kunne være et fint lille twist på invitationerne 😉 Faktisk endte jeg med at købe nogle gamle noder, som stammer fra midten af 1800-tallet, og skal til forsøge mig med dem som butterfly. Jeg synes i hvert fald at det er lidt specielt, når der også er inkluderet noget materiale med lidt historie og nogle år på bagen 😉

Jeg håber meget på at kunne nå, at lave invitationerne færdig i næste uge og sende dem afsted i den efterfølgende! Og så mangler jeg kun 12 afsnit af sæson fire af New Girl, så lidt af det kan tiden jo også gå med det 😉

Nu vil jeg nyde resten af min lørdag aften og glæde mig til at få en rigtig prinsessedag imorgen! Who knows? Måske siger jeg “yes to the dress” imorgen 😉

Rigtig god weekend!

/Lily

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til et endnu vildere år end sidst.. Or maybe not...