Hermed min uge med en masse billeder af alt det jeg har kreeret, lavet og spist:
Veloverstået eksamen i mandags blev fejret med en lille gave fra Mr. Bruce!
Tirsdagen blev startet med en laktosefri cappuccino med det fineste mønster – en bregne! Ligesom Kærlighedsbregnen i “How to lose a guy i 10 days”! Fordi min kæreste er dyb.. Eller fordi jeg bilder mig det ind..
Forelæsning i diabetes blev krydret med en lille udfordring af min læsemakkers talenter indenfor origami. I’m not taking it personally -_-
Min 10 dage gammel æblesurdej blev bl.a. brugt på surdejsboller med tranebær og hasselnødder! Lækre – især med tandsmør 😉
Torsdagens lille mirakel: Pizza med verdens bedste topping – foruden frisk mozzarella, tomatsovs og frisk chili, er der serrano-skinke fra vores Toscana-tur i sommers, rucola, parmesanost fra Grønttorvet i odense, avocado samt lidt friskkværnet peber og olivenolie.
Fin hjemmelavet påskepynt (materialet er købt i Søstrene Grene). Jeg elsker den fine detalje med små, spirende blade, der er kommet løbende igennem de sidste par uger!
When you try’na look good, but your hair is having a “Monday morning” of its own..
Lækre drinks på Bar Rar. Krystal-glas er endnu mere the shit end en septum-ring – deal with it!
Min kæreste inviterede mig ud at spise på vores yndlingsrestaurant i Odense, No.61, for at fejre en masse gode ting, der var sket i løbet af ugen. Forretten bestod bl.a. af stenbiderrogn, friske rejer fra Rømø og rygeost-creme.
Rigtig kød blev valgt frem for stegt fisk til hovedretten, nemlig brasseret kalvespidsbryst med urtemos og frisk oregano. As if I was ever gonna pick fish instead of meat..
Alt godt i verden bliver bedre af at blive afsluttet med dessert – hvadenten det er en lækker middag, et skænderi eller en lang nattevagt uden pauser!
Lækre stiletter!
http://satinawandel.dk