Halleluja - krigen er over!!

Idiotsko til krakkemutten!

Overskriften siger vel sig selv: Jeg har fået ergonomisk korrekte sko i lækker ruskind, der både er varme og sidder som støbt på foden! På tilbud til 150 bobs endda… En del af præmien for at udholde 3 ugers sukkerfri-helvede var trods alt 3 par nye sko – og tænk sig at man er blevet så voksen, at man ejer et par sko som man kan have på en hel dag UDEN at få ondt eller have nemmere ved at udpege steder på fødderne, hvor der ikke var vabler end hvor der var.

spassersko

Circle of life, I guess.. Nu hvor nye hækleudfordringer træder frem i dagens lys er det jo nødvendigt med skridsikre sko!

Foruden at jeg har sukket og befamlet de lækre lammeulds tæpper i Magasin, hver gang chancen har budt sig, så har jeg ligeledes sukket hver gang jeg har set min netbank. Og for virkelig at komme ned og skrabe bunden, var jeg nødt til at investere i en af de lækre grå tæpper – heldigvis hjulpet på vej af et gavekort fra min fødselsdag! Jeg måtte selv slippe 200 af de store, men nu er jeg ejeren af verdens fineste og blødeste tæppe af ren lammeuld! Jeg ELSKER den! OG nu hvor vi går en koldere tid i møde, så er der ikke noget mere hyggeligt end en god film på tv’et (eller evt 10-timers youtube-video af en pejs smækket op på fjernsynet), varm kop te i hænderne og tæppet over fødderne. Lord have mercy, I could just die! Og selvfølgelig har jeg fået den pakket ind – jeg bliver jo lige så glad, når jeg får lov til at rive den op som hvis det var med ukendt indhold 😉 Den lille 5-årige pige indeni mig lever i fuldt flor!

Noget andet som man kan fornøje sig med er, at købe gavebånd (jeg fandt nogle fine af guld i Tigeren og Bog&Idé) af forskellige bredder og lave julestjerner af det!! Både enormt dekorativt og billig måde at pynte op til jul. Min plan er at lave en masse stjerne, finde et fint troldegren/”låne” fra naboens have og så hænge det med fint sytråd i forskellige længder! Lidt ala sådan stjernehimlen måske så ud den 24. december i Bethlehem for mange år siden 😉

Jeg glæder mig i hvert fald virkelig til at pynte op til jul i vores lille hjem og især til årets første julebag-dag!!!

Aftenens nytårsfest kalder – Krakkemutten skal i bad og dulles op som var det den 31. december!

Må jeres lørdag aften indeholde lige så mange serpentiner og glimmer som mit!

/Lily

Fin indpakning 🙂

Vævet lækkerhed

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halleluja - krigen er over!!