E F T E R Å R S F E R I E

Verdens dybeste tanker

Kender I det når man sidder på et værtshus og har fået lidt for mange øl? Klokken er for mange og man har været afsted alt for længe. Og bagerne rundt omkring i byen begynder så småt at åbne, mens diskotekerne tømmes for beduggede piger med for korte kjoler, der følges hele vejen hjem af søde og betænksomme fyre. Og man overvejer et kort øjeblik om man skal gøre det samme.. Altså tage hjem.. Men man ender med at tage på Tinsoldaten. Jeg tror vist at alle byer i Danmark har deres egen “Tinsoldat” – det der morgenværtshus, der lukker lige meget af urin, røg og gamle boller. Hvor en øl kan købes med en enkelt mønt, men dog ikke har nær så meget charme som en lunken Slots på en festivalplads. Hvor man, ligegyldigt alder, aldrig vil være den ældste derinde. Hvor man – ryger eller ej – bliver nødt til at gå udenfor for at hive efter lidt frisk luft, fordi de tilrøgede lokaler er for små til de 20 kæderygende og “øl med sidevogn”-glade stamgæster, der pryder samtlige siddepladser på beværtningen. Hvor man for et par skillinger kan få dagens suppe der minder meget om den, der blev serveret i sidste uge… Og smager i hvert fald en uge for gammelt…

Jeg var en af dem, der prydede en af de ovennævnte siddepladser for noget tid siden. Sammen med nogle venner, havde vi besluttet os for at vi har alt for unge, crazy og “ude af kontrol” (jep, det var undertegnede der smed de ord i puljen.. Good call, Past-Lily) til at smutte hjem kvart i 7 om morgenen.. Så mens vi sad og tyllede øl sammen med Klamme-Leif (som var på besøg fra Skandsen), var det helt naturligt at sidde og fundere over gode ideer og livets store spørgsmål.. Om ALT hvad der var værd at vende! “Heldigvis” oplever jeg sjældent at have hukommelsestab og kan derfor huske det meste af vores samtaler og heldigvis for mig, så undrer jeg mig stadigvæk over de fleste af punkterne, der blev vendt:

Hvorfor er det egentlig en dårlig idé at lære hinanden godt at kende på første date – hvorfor er eksempelvis “fælles tarmskylning” stadigvæk et ukendt fænomen til sjove aktiviteter på 1. date?

Og vi elsker jo alle “all you can eat”-buffeter – hvorfor ikke imponere manden/kvinden med al den mængde mad, du kan indtage pr tid? Hvorfor ikke lave en konkurrence og hygger jer med det? Måske lave en “Flest ribs indtaget på 20 min”??

Hvorfor må man ikke brokke sig over en mødregruppe, der fylder hele fortovet fordi de absolut skal gå side om side med deres barnevogne? Kan bleskiftning, ammeproblemer og dagens nyindkøbte sparkedragter ikke vente med at blive vist og diskuteret til man er til babybio på Café Biografen? Og hvorfor er det endnu værre hvis man er af kvindekøn og brokker sig?? 

Hvorfor koster 100 gr slik i Biocity freaking 16,95?!?!?!!? Og hvor meget slik/drikkelse må man smugle med sig, fordi man nægter at betale for det i dyre domme? Er en frysepose med ostepops for meget?

Apropos ostepops, kan vi så ikke alle bare vedtage at det er vores “guilty pleasure”?? ALLES guilty pleasure.. Alle elsker at sige, at de hader det.. Og at det lugter funky.. Men har man smagt den første, så ender man med at kværne hele posen, imens man ser Miley Cyrus-film.. Eller er det bare mig, der elsker Miley Cyrus-film?

Hvorfor kan Lårkorte Tirsdag ikke være “a thing” på alle universiteter i Danmark? Og hvorfor udløser bøllehatten ikke en idiot-bøde til bæreren? Og er det virkelig rigtigt at der er piger i dagens Danmark, der render rundt og har “Herning”-hår? You know, det der: lyst udenpå, mørkt indenunder…

Hvorfor skal skal træningstights være så dyre?? Herregud, det er træningstøj!! 

Morgenen og den dybe og meningsfulde samtale sluttede kl.11, da den kvalmende øl-lugt tog overhånd, Klamme-Leif tog afsked (og blev eskorteret af en yngre dame) og undertegnede måtte slæbe sig hele vejen hjem.. Fordi hun ikke kunne huske at have parkeret cyklen lige foran (og jeg mener virkelig like LIGE FORAN) Tinneren…

IMG_3594

Rigtig god weekend!

/Lily

 

 

 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

E F T E R Å R S F E R I E