Livet er meget bedre med gode veninder...

T I N D E R – L O V E

(Følgende er et uddrag fra min klumme i vores blad på fakultetet på SDU, hvor jeg skriver ca. 1 gang om måneden – jeg synes ikke at I skulle snydes for den, hvis I nu ikke var koblet til det Sundhedsvidenskabelige Fakultet herude! God fornøjelse 🙂 ) 

Okay, Okay.. Nu er katten ude af sækken og jeg kan vist lige så god indrømme det – jeg har fået oprettet Tinder-profil! Nej, det er ikke fordi jeg er blevet single igen eller fordi kæresten ikke har hår nok på brystet til mig – der er rigeligt! Ja, altså han er ikke en bjørn vel, men lidt af mine udenlandske gener har smittet af på ham. Han har i hvert fald flere end jeg har og det er vel det vigtigst.. So.. Anyway.. Jeg havde en veninde, der havde oprettet det for noget tid siden, og selvom at der går rigtig mange rygter om hvad der sker derinde osv, så ville jeg have syn for sagen og det kan man vel kun rigtigt, hvis man selv opretter en profil – so I did! Og H O L D  D A  O P, hvor er der mange timers sjov derinde!! Net-dating både i form af Dating.dk, Singler med Niveau og Victoria Milan (den berygtede og åbenlyse, utroskabs-datingside), så hersker der ikke længere tviv om at denne relativt nye interaktion på cyberspace i jagten på en flirt eller den eneste ene, er kommet for at blive! Udover at man møder en del, man kender (både med og uden kærester derhjemme – host host), så er der også en del andre lidt “regler”, der gælder derinde! De fleste søger – af hvad jeg har kunnet se – en flirt, en one-night stand eller en fast partner til lagnerne derhjemme – og nogle gør det lidt bedre end andre! Og de fleste siger det også åbenlyst hvad de er til.. Crazy new world! Jeg satte mig sammen med nogle veninder og lavede nogle generelle observationer derinde og tænkte at det måske kunne være sjovt at dele det med jer – for de er sjove!!! Lidt ligesom forrige klumme med Do’s and Don’ts, laver jeg nu en Don’ts-top-10 liste over ting, der bare ikke fungerer/appellerer til de fleste piger – igen, det er mine veninder og jeg, der har udformet det, så helt objektiv er vores observationer ikke – men lær af dem eller lad være, your choice 😉

(I vilkårlig rækkefølge: )

 – Lad være med at bruge et billede af dig, der holder pengesedler – det er så sjældent at det reelt er velhavende mennesker, der gør den slags ting (med undtagelse af Dan Bilzerian), så du snyder ikke nogen…

 – Lad være med at skrive i teksten nedenunder: “Jeg ved godt at jeg ikke er en størrelse 34, men jeg er min vægt værd i guld!” Lisbeth, selv Dubai har ikke så meget guld… Vær stolt og ligeglad med hvad andre tænker – fint, du er ikke en størrelse 34 – so what? Det skal man i hvert fald ikke undskylde for!

 – Under det første punkt indgår også våben, din fars BMW og din modellækre ekskæreste – we can’t beat that bi**h!

 – Hvis din beskrivelse under dit billede indeholder flere emoji’s end ord, så er du en idiot..

– Hvis du liker et billeder og ikke får et match på Tinder – så nytter det ikke noget, at du stalker hende på FB til du finder hende og spammer hende med en masse beskeder – it ain’t gonna happen!

– Hvis ingen af dine billeder derinde forestiller dig, så er du en idiot…

 – Hvis de til gengæld alle sammen er gruppe-billeder, så er du også en idiot..

– Hvis du skriver noget i nærheden af: “Jeg er blevet såret mange gange før – jeg kan ikke stole på piger. Min ekskæretste, som jeg troede var min eneste ene, forlod mig for min bedste ven – måske du kunne lære mig at elske igen?”, så skal du gro dig et par, fjerne de “knust-hjerte”-emojis fra teksten og skrive noget ordentlig om dig selv! Der er ingen, der gider at høre på dit klynk på en score-app!

 – Hvis du har en pæn overkrop og dit face også er nice – så er det åndssvagt med ét “bar-overkrop”-billede… Vi vil gerne se flere…

– Hvis du har brugt så mange filtre på dine billeder, at man kun kan se dine næsebor, dine pupiller og ane din mund – så er det 10 for mange!

– Et kikset toilet-billede, et fra DKBN da du var på den Glade Viking eller en kollage med 12 billeder af dig selv var ikke en succes på arto – så er de det nok heller ikke her…

IMG_5787

Nu vil jeg nyde lidt selvforkælelse og lidt vin – and then to bed!

 /Lily 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet er meget bedre med gode veninder...