Om at være i 2000 meters højde og have højdeskræk...

Sund smoothie ala Doktor Christian

Imellem artikelskrivning og lange forelæsninger om sure opstød, fandt jeg endelig lidt tid til at dele en lækker opskrift, som min ven, Christian, delte med mig for 2 måneder siden.   Vi sad og hyggesnakkede over juleklip og så fortalte han mig om en af sine yndlingssnacks   – og efter en prøvesmagning, så blev den hurtigt en af mine!!!

Den er til dig, der ELSKER chocoladesmag, smoothies og milkshakes – og dig, der HADER at den store chockoladeshaken på McD indeholder freaking 700 kcal!  I GIVE YOU THIS:

Jeg bruger et “scoop” (28 gr) proteinpulver med smag af chocolat chip cookie fra Bulkpowders, 4 isterninger og ca. 2 dl laktosefri minimælk (almindelige letmælk eller skummetmælk kan også sagtens bruges). Alle ingredienserne hældes i en blender og blendes til en ensartet masse. Med et kalorieindhold på ca. 200 kcal for en stor/to små portioner, er den helt perfekt til at stille sukkertrangen!! Og at det smager som chokoladesmåkager blendet i fløde, gør den absolut ikke dårligere.

Jeg er ikke vanvittig stor fan af proteinpulver og bodybuilder-trenden er jeg endnu ikke helt bidt på – men en så mættende og lækker dessert, så er jeg altså solgt! Så nu har jeg bestilt 2,5 kg hjem og regner med at den kan vare nogle måneder 😉

Jeg opdagede Bulkpowders.dk i min jagt på laktasepiller til studievenlige priser og de er nu blevet mine faste forhandlere! Jeg har fået en rabatkode på 50 kr til alle nye kunder ved bestilling fra siden:

                                          LSMIX6

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være i 2000 meters højde og have højdeskræk...